Diego dalla palma

Diego Dalla Palma Professional-tuotesarja

Diego Dalla Palma Professional-tuotesarja on laadukas italialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia kosmetologin tekemiä kasvohoitoja ja ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Tuotteemme sisältää paljon ihon omia ainesosia ja ne ovat vain miedosti hajustettuja.

Tuotteiden ja hoitojen pohjalla on ainutlaatuinen tehoaineyhdistelmä 51+3 HYALU COMBLEX, jossa yhdistyvät useat ihoa hoitavat ainesosat mm. aminohappuja, vitamiineja sekä lukuisa määrä muita iholle tärkeitä tehoaineita. Yhdistemä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

Valikoimamme

Uudistava happohoito 

​Ihoa uudistava hoito joka vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa. Hoito perustuu happojen kuorivaan ja uudistavaan vaikutukseen. Suositellaan tehtävän 6 hoidon sarjahoitona+kotihoitotuotteet, jotta saavutetaan näkyviä tuloksia.

Puhdistava kasvohoito 

​Perinteinen ihonpuhdistushoito. Hoidossa ihosta poistetaan mahdolliset mustapäät, poistaa kuonaa sekä antaa elinvoimaa iholle. (kuorinta+höyrytys+niskahieronta, mekaaninen puhdistus, geelinaamio, puhdistava seerumi+hoitovoiteet) hyviä tuloksia.

Kosteuttava kasvohoito

Hoito on kosteuskylpy kuivuudesta kärsivälle iholle. Palauttaa ihon optimaalisen kosteustasapainon, palauttaa ihon kimmoisuuden. (kuorinta+niskahieronta, kosteuttava hieronta, kosteuttava seerumi, syväkosteuttava geelinaamio, hoitovoiteet)

Tasapainoittava kasvohoito

Hoito on tarkoitettu paksulle, rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle. Hillitsee talintuotantoa ihossa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia. (kuorinta+niskahieronta, höyrytys+mekaaninen ihonpuhdistus, lymfaattinen hieronta kasvoille, tasapainoittava seerumi, savinaamio, hoitovoiteet)

Rauhoittava kasvohoito 

Hoito on tarkoitettu herkälle, reagoivalle ja punoittavalle iholle. Tuotteet vahvistavat ihon omaa suojamekanismia, ihon punoitus ja kiristys vähenee. (kuorinta+niskahieronta, lymfaattinen kasvohieronta, rauhoittava seerumi, omega 3-naamio, hoitovoiteet) ihohuokosia, silottaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia. (kuorinta+niskahieronta, höyrytys+mekaaninen ihonpuhdistus, lymfaattinen hieronta kasvoille, tasapainoittava seerumi, savinaamio, hoitovoiteet)

Kiinteyttävä kasvohoito

Palauttaa ihon kimmoisuuden, vähentää pintajuonteita ja antaa iholle kosteutetun hehkun.(kuorinta+niskahieronta, C-vitamiiniseerumi, kiinteyttävä kasvohieronta, naamio ihon tarpeiden mukaan, tehotiiviste, hoitovoiteet)

Ihotyypin mukainen hoito 

Kuorinta, hieronta, seerumit ihon tarpeiden mukaan, rauhottava naamio, seerumit ihon tarpeiden mukaan, voide

Silmänympäryshoito

Vähentää näkyvästi “harakanvarpaita” ja väsymyksen merkkejä(silmäpussit ja tummat silmäaluset). Lopputuloksena levännyt ja raikas ilme. (silmänympärysten aktivointihieronta, hopeanaamio silmänympäryksille, silmänympärysvoide) naamio, seerumit ihon tarpeiden mukaan, voide

RESURFACE-sarjahoito

Sisältää kuusi hoitokertaa ja kolme kotihoitotuotetta. Kaksi valmistavaa hoitokertaa, 2 keskivahvaa hoitokertaa sekä 2 vahvaa hoitokertaa. Hoito räätälöidään joko juonteiden tasoitukseen tai aknearpien ja epäpuhtauksien hoitoon.