Kasvohoidot

Diego dalla palma

Diego Dalla Palma Professional on laadukas italialainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tehokkaita ja turvallisia kasvohoitoja ja ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Sarjan tuotteet sisältävät ihon omia ainesosia ja ainutlaatuinen 51+3 HYALU COMBLEX -yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

 

DMK entsyymiterapia

Ihon erityistarpeisiin sekä ihon kuntoa ylläpitämään, käytössämme on farmaseuttinen sarja DMK cosmetics. Sarja sisältää äärimmäisen tehokkaat tuotteet jotka kommunikoivat ihon oman kemian kanssa. 

DMK-konsepti REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN käyttää viestintäentsyymejä parantaakseen ihon toimintaa optimaaliselle tasolle ja säilyttääkseen sen aktiivisena ja ihanteellisesti toimivana. DMK entsyymiterapia on tehokas hoito, joka voi parantaa ihon kiinteyttä, heleyttää ihoa ja tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa.

 
 

Hydrafacial tehohoidot

HydraFacial on edistynein ihonhoitoteknologia, joka yhdistää puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacialin tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia, jotka tekevät ihosta välittömästi kauniin ja kuulaan, ja se on saavuttanut suosiota ympäri maailman.

 
P4010320-scaled.jpg
P8260259-scaled.jpg