Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on hoitomenetelmä, jossa ripsiin ja kulmakarvoihin levitetään väriaine, joka pysyy iholla noin 1-2 viikkoa ja ripsissä/karvoissa noin 4-6 viikkoa. Värjäyksen avulla ripsistä ja kulmakarvoista saadaan näkyvämmät ja tummemmat, mikä helpottaa meikkaamista ja korostaa katsetta.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat kauneushoito, jossa keinotekoisia ripsiä kiinnitetään omiin ripsiin. Klassiset ripset ovat yksittäisiä kuituja, kun taas volyymiripset rakennetaan viuhkoiksi ohuista kuiduista. Huoltoväli on yleensä muutamia viikkoja.

Browlift & Lashlift

Browlift on kulmien muotoilutekniikka, joka antaa kulmakarvoille nostetta ja avaa katsetta. Kulmakarvat muotoillaan erityisellä geelillä ja kiinnitetään paikoilleen, jolloin ne pysyvät nostettuina noin kuuden viikon ajan.

Lashlift eli ripsien kestotaivutus on ripsiteknologia, jossa ripsien muotoiluun käytetään kemikaaleja. Ripsiä käsitellään erilaisilla aineilla ja ne taivutetaan ylöspäin erityisellä silikonityynyllä. Lashliftin avulla ripsistä saadaan näyttävämpiä ja kaarevampia ilman ripsiväriä tai ripsienpidennyksiä.