Suihkurusketus

Norvell- suihkurusketus

Norvell on ammattilaisten suihkurusketussarja jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteenia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia sekä orgaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteilla saa luonnollisen rusketustutuloksen ilman oranssiin vivahtavia sävyjä.

Suihkurusketus antaa kuulaan ja kauniin sekä nopean rusketuksen joka kehtittyy luonnollisesti turvallisen DHAn ansiosta.

Kun tulet rusketukseen, kuori iho huolellisesti. Älä käytä öljypohjaista kuorintaa äläkä kosteusvoidetta. Pue päälle väljät tummat vaatteet. Poista kaikki meikki, deodorantti, hajuvesi ennen rusketusta. Sinun tulee välttää ihon kastelua ja hikoilua 8-10 tuntia. Rusketus vaikuttaa iholla 8-10 tuntia jonka jälkeen ohjausaine huuhdellaan iholta pois.

Ennen rusketusta

Kun tulet rusketukseen, kuori iho huolellisesti. Älä käytä öljypohjaista kuorintaa äläkä kosteusvoidetta. Pue päälle väljät tummat vaatteet. Poista kaikki meikki, deodorantti, hajuvesi ennen rusketusta.

Rusketuksen jälkeen

Sinun tulee välttää ihon kastelua ja hikoilua 18-24 tuntia. Rusketus vaikuttaa iholla 18-24 tuntia jonka jälkeen ohjausaine huuhdellaan iholta pois ja rusketus on valmis.