Meidän tiimi

Elli

Rakastan työskennellä ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on mielestäni erittäin tärkeä osa hyvää työtä. Pyrin kehittämään hoitolaamme kokoajan ja tarjoamaan asiakkaillemme uusimpia kauneusalan trendejä. Omassa työssäni olen tunnollinen ja kuuntelen asiakkaan toiveita. Tehdään päivästäsi asteen verran parempi!
 

Emmi

Tavoitteenani on luoda mielekäs ja rentouttava hoitokokemus kauneuden parissa. Olen työssäni reipas, mutta rauhallinen ja huolellinen. Työskentelen asiakaslähtöisesti toiveet huomioiden. 

Onnistumisen riemua tuo tyytyväinen asiakas!
 

Mira

Olen iloinen ja rauhallinen tekijä. Erikoisosaamistani ovat hemmottelevat hoidot rentouttavilla hieronnoilla, joissa pääset nauttimaan kauneudenhoidosta kiirettömyyden tunteella.

Rentoutunut ja tyytyväinen asiakas tuo hymyn huulille!

 

Iida

Teen työtäni sydämellä ja ammattitaidolla, yksilöllisiä toiveita kuunnellen. Vahvuuksiani on lempeä varmaotteinen hieronta ja asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen.

Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi!

Lilly

Olen tuore kosmetologi ja innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojani. Rauhallisella tekemisellä ja iloisella mielellä pyrin tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman mukavan hoitokokonaisuuden.

Toivottavasti näemme hoitojen parissa!